Μενού Κλείσιμο

Η Ειρήνη Κώτση σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Ανθρωπίνων πόρων στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille III, Σύγχρονη Λογοτεχνία και Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Paris Sorbonne – Paris IV και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes της Γαλλίας όπου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της ως Κλινική ψυχολόγος, εργάστηκε στις δομές Maison de l’Alisier (ADEF Résidences – Pierrefitte) και στο Foyer Watteau (Association de Santé Mentale du 13e arrondissement de Paris – ASM 13) στη Γαλλία.

‘Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στην Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών (ΕΓΣΣ) και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος ψυχολόγου από την Περιφέρεια Αττικής.

Ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα της Κλινικής Ψυχολόγου, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την εταιρεία Hellas EAP και με την Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών «Άγιος Παύλος».

Συντονίζει Ομάδες Σχολών Γονέων και Ομαδικά Προγραμμάτων Διαχείρισης Άγχους.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς και της European Association for Behavioural and Cognitive Therapies.