Μενού Κλείσιμο

Oμαδικό πρόγραμμα διαχείρισης άγχους

Το άγχος είναι μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας, που ενεργοποιείται όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα απειλητικό ερέθισμα και ο ρόλος του είναι να μας προετοιμάσει ή να μας προστατέψει. Όταν όμως χάνει το λειτουργικό του χαρακτήρα, εισβάλλει στη ζωή μας όλο και περισσότερο και μετατρέπεται σε μία δυσάρεστη εμπειρία.

Επιθυμώντας να απαντήσω στην ανάγκη για μία καθημερινότητα με λιγότερο άγχος και στρες, συντονίζω ομαδικά πρόγραμμα γνωσιακής συμπεριφοριστικής προσέγγισης.

Πρόκειται για μία βραχύχρονη διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις και έχει εκπαιδευτικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Στόχος της ομάδας είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τη φύση του άγχους και να εκπαιδευτούν για το πώς θα διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα καταστάσεις που το προκαλούν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ομάδες πραγματοποιούνται στο Π. Φάληρο (Αγ. Αλεξάνδρου 40), στην Αθήνα (Μιχαλακοπούλου 102), καθώς και στο Κέντρο Μάθησης και Εξέλιξης (ΚΜΕ) στον Άγιο Στέφανο. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 211 210 31 86.